Ronnie O’Sullivan hämmensi UK Championshipissä – leikkasi muina miehinä kynsiään kesken matsin

Ronnie O'Sullivan UK Championship

Snookerlegenda Ronnie O’Sullivan herätti hämmennystä UK Championshipissa alettuaan leikkelemään kynsiään kesken ottelun.

Ronnie O’Sullivan eteni vakuuttavasti jatkoon snookerin UK Championshipissa, kun hän voitti maanantaina Matthew Stevensin erin 6–2. Oikuistaan tunnettu legenda kuitenkin ehti kääntää katseita kesken ottelun hieman erikoisemmasta syystä. O’Sullivan otti nimittäin yllättäen esiin kynsileikkurit ja alkoi leikata kynsiään. O’Sullivanin ilmekään ei värähtänyt, kun hän käytti odotteluajan hyödyksi tavalla, jota snooker-otteluissa ei usein nähdä.

Joulukuussa 47 vuotta täyttävä O’Sullivan hämmästytti ottelun jälkeen myös medialausunnoillaan.

– Ei minun pitäisi edes pelata tässä iässä. En ota tätä niin vakavasti. Tämä on oikeastaan aika hauskaa. Minulla on ehkä jonkinlainen huijarisyndrooma. Olin onnellisempi, kun hävisin viisi perättäistä finaalia. Kun aloin voittaa turnauksia, koin etten ansainnut sitä. Se tuntui enemmänkin juonelta, joka salli minun voittaa ne ottelut, ei aidolta, O’Sullivan maalaili medialle.

O’Sullivan kertoi jännistä tuntemuksistaan jo keväällä voitettuaan MM-tittelin.

– Kun voitin maailmanmestaruuden toukokuussa, eivät fiilikseni olleet katossa. Tunnen oloni melko tyhjäksi, enkä haluaisi pelata snookeria. En pelaa paljon, eikä minua kiinnosta. Pelaan lähinnä siitä syystä, että minulla olisi jotain tekemistä, O’Sullivan totesi.

Ronnie O’Sullivan alkoi kesken ottelun leikellä kynsiään:

Katso myös: John Tortorella antoi koomisen kaunistelemattoman haastattelun kesken pelin – “Olemme surkeita”


Pelaajat: