Ronnie O’Sullivan jysäytti uutispommin – jättää kaikki isot turnaukset väliin

Ronnie O’Sullivan jysäytti uutispommin – jättää kaikki isot turnaukset väliin

Snookerin elävä legenda Ronnie O’Sullivan osoitti jälleen ailahtelevan luonteensa, kun mies ilmoitti jättävänsä kaikki suuret turnaukset väliin ensi kaudella.

O’Sullivan oli tällä kaudella suorastaan sensaatiomainen, mutta kausi päättyi suureen pettymykseen, kun legenda putosi MM-kisojen avauskierroksella amatööri James Cahillille. Ensi kaudella O’Sullivania ei kuitenkaan tulla näkemään ollenkaan MM-kisoissa, mikäli miehen puheita on uskominen.

– Tänä vuonna pelasin 11 turnausta. Ensi kaudella tulen pelaamaan vain kolme tai neljä. Ne tulevat olemaan sellaisia, jossa ei ole paikalla ollenkaan mediaa. Tulenkin jättämään väliin Mastersin, MM-kisat ja UK Championshipin, Ronnie O’Sullivan totesi Telegraphin haastattelussa.

O’Sullivanin ja kattojärjestö World Snookerin välit ovat olleet jäätävät viime vuosien aikana ja tuo on varmasti myös yksi syy päätöksen taustalla. The Rocket myönsikin Telegraphille, että häntä ärsyttää MM-kisojen mediavelvollisuudet. Mies totesi myös, että snookerin lajipäättäjät eivät pidä hänestä eikä hän pidä heistä.

Mikäli O’Sullivanin päätös pitää, niin se on hirmuinen isku snookerin kiinnostavuudelle, sillä legendan läsnäolo turnauksissa on lähes korvaamatonta kisajärjestäjille.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut