Ronnie O’Sullivan teki huikean pussituksen kolmen vallin kautta – huimaa taitoa vai silkkaa tuuria?

Ronnie O'Sullivan / Pallomeri.net

Snookerin MM-finaalin ensimmäisessä sessiossa nähtiin mieletön pussitus, kun Ronnie O’Sullivan upotti mustan kolmen vallin kautta.

Ronnie O’Sullivan otti sunnuntaina komennon snookerin MM-finaalin avaussessiossa ja hän johti ensimmäisen päivän jälkeen Judd Trumpia vastaan freimein 12–5. 18 freimivoittoa vie mestaruuteen.

O’Sullivanin sunnuntai olin draamaa täynnä, sillä hän otti yhteen tuomari Olivier Marteelin kanssa, kun tämä varoitti O’Sullivani mauttomasta eleestä.

O’Sullivan pääsi kuitenkin näyttämään osaamistaan huikealla tavalla. Tästä saatiin paras esimerkki neljännen freimin lopussa, kun O’Sullivan nousi uusintamustalle.

Pallo oli pöydän alapäässä kiinni vallissa, mutta O’Sullivan onnistui upottamaan sen kolmen vallin kautta keskipussiin. Yleisö aplodeerasi estoitta, kun pallo upposi ja O’Sullivan marssi tauolle johdossa 3–1.

Niin suuri pelaaja kuin O’Sullivan onkin, heräsi kysymys, että oliko tempussa kyse enemmän taidosta vai tuurista, sillä lyönti oli aikamoinen, kun otetaan huomioon pöydässä olleet panokset.

Ronnie O’Sullivan viihdytti MM-finaalin yleisöä huimalla lyönnillä:

Katso myös: Hämmästyttävä tuomio Naisten futsal-liigan finaalissa – FTK Tornion pelaaja potkaisi palloa ja lensi ulos


Pelaajat: