Ronnie O’Sullivan poltti hermonsa, antoi vastustajalle keskarin ja lyttäsi tämän täysin – “Kaivaa hautaansa”

Ronnie O'Sullivan snooker

Snookerin supertähti Ronnie O’Sullivan menetti malttinsa voitetun Masters-finaalin jälkeen, kun puhe kääntyi hänen vastustajaansa.

Ronnie O’Sullivan voitti uransa kahdeksannen Masters-tittelin kaatamalla Ali Carterin erin 10-7 oltuaan loppuottelussa tappiolla jo erin 6-3.

Kaksikon välit ovat miedosti sanottuna viileät, mutta silti finaalin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa kuultua tekstiä voinee pitää yllättävänä. O’Sullivan näet lyttäsi Carterin aivan totaalisesti.

Kun O’Sullivan kuuli Carterin syyttöneen häntä muun muassa finaaliareenan lattialle räkimisestä ja siitä, että Carterin mukaan O’Sullivanin puolella ollut yleisö huuteli hänen mielestään asiattomuuksia ja häiritsi siten hänen peliään, antoi mestari todellisen täyslaidallisen.

– Hänen pitää saada v***n elämänsä järjestykseen. En aio kohdella häntä enää silkkihansikkain. Hän on yksi v***n painajainen. Snookerin pelaaminen tuollaista tyyppiä vastaan on painajaismaista. Hän ei ole mukava ihminen. Hän ei tuo mukavaa ilmapiiriä pöydän ympärille. En välitä, kasvata pallit. Mitä enemmän hän häiritsee minua, sitä enemmän minä v***u rankaisen häntä joka kerta. Hän vain kaivaa hautaansa, O’Sullivan muun muassa keuhkosi ja lähetti myös keskisormiterveiset Carterille.

Toimittaja Chris Hammer julkaisi X-tilillään lyhyen pätkän O’Sullivanin avautumisesta:

Tsekkaa myös: Lokki lehahti kentälle Australian Openissa – tepasteli kentällä aivan muina lintuina


Pelaajat: