Ronnie O’Sullivan teki sen! – On nyt sekä nuorin että vanhin voittaja The Mastersissa

Ronnie O'Sullivan Masters 2024

Ronnie O’Sullivan nousi sunnuntai-iltana The Mastersissa 3-6-tappioasemasta voittoon Ali Carteria vastaan pelatussa finaalissa.

Voittolukemat kirjattiin 48-vuotiaan O’Sullivanin hyväksi 10-7 ja sen myötä hän sinetöi kahdeksannen Masters-tittelinsä. O’Sullivanista tuli samalla vanhin Mastersin voittanut pelaaja, minkä lisäksi hän on myös nuorin kyseisen tittelin napannut peluri. Ensimmäisen pystinsä brittipeluri saalisti jo vuonna 1995 ollessaan vain 19-vuotias.

– Ali ei pelannut loistavasti illalla, hän pelasi paremmin päiväsessiossa. Hän päästi minut pälkähästä illalla. Hän ei hyökännyt muutamiiin palloihin, joihin uskoin häneen hyökkäävän, mikä antoi minulle uskoa. Yritin ottaa siitä kaiken irti, O’Sullivan kertasi voiton avaimia.

Voitostaan O’Sullivan kuittasi palkintorahaa 250 000 puntaa, eli noin 291 000 euroa. Finaalitappion kärsinyt Carter sai mukaansa 100 000 punnan shekin.

Välierän jälkeen O’Sullivan kuittaili nuorempien pelaajien suuntaan. Hän manaili esimerkiksi huteraa kättään sekä huonoja polviaan ja ihmetteli, etteivät nuoremmat siitä huolimatta onnistu voittamaan häntä.

Tähän tapaan Ronnie O’Sullivan sinetöi mestaruutensa:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Eurosportin X-tilillä.


Pelaajat: