Luleån Ronja Savolainen tanssi vaihtopenkillä ennen pelin alkua – ex-ammattipelaaja repi pelihousunsa

Ronja Savolainen Luleå

Luleån Ronja Savolainen on joutunut erikoisen kohun keskelle tanssittuaan joukkuetoverinsa kanssa vaihtoaitiossa ennen pelin alkua.

Luleån naisten joukkueessa pelaava Naisleijonien Ronja Savolainen on saanut runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun video hänen ja joukkuetoveri Daniela Pejsovan pelinalusrutiineista lähti leviämään.

Kyseinen video oli kuvattu ennen sunnuntain kierroksen ottelua Frölundaa vastaan, kun Savolainen ja Pejsova tanssivat vaihtoaitiossa Luleån avausviisikon pelaajaesittelyiden tahtiin. Ruotsissa on tapana, että jokaisella pelaajalla on oma esittelykappaleensa, joten luonnollisesti Savolaisella ja Pejsovalla oli jokaiseen kappaleeseen oma koreografiansa.

Suurin osa kommentoijista piti kaksikon tanssimista hauskana juttuna ja enemmänkin ihasteli asiaa. Kuten somessa on tapana, löytyi myös soraääniä. Negatiivisista kommentoijista äänekkäin oli kenties entinen ammattikiekkoilija Robin Figren, joka repi pelihousunsa kaksikon tanssailusta.

- Voin olla takapajuinen ja syntynyt kiven alle, mutta mitä tämä on? Tässä tilanteessa latauksen ja keskittymisen pitäisi olla huipussaan. Aito kysymys: miltä sinusta tuntuisi kannattajana, urheilulajista riippumatta, jos kaksi pelaajaasi tanssisivat ja lauleskelisivat juuri ennen aloitusta, Figren kihisi X-tilillään.

Savolainen vastasi kritiikkiin maanantaina ruotsalaislehti Expressenille antamassaan haastattelussa. Savolaisen mukaan tanssiminen on ollut hänelle ja Pejsovalle ottelua edeltävä rutiini kauden alusta alkaen.

- Ihmiset ovat hauskoja. Mutta joo, mitä voin sanoa? Daniela ja minä olemme hyvin samanlaisia. Tämä on tapamme keskittyä ja varmistaa, että olemme rentoutuneet ennen ottelua. Ihmisten voi antaa vihata ja olla katkeria. He luultavasti haaveilevat siitä, että he saisivat hengailla joukkueemme kanssa, ja ehkä myös siitä, että he pystyisivät vähän hymyilemään, Savolainen kuittasi.

Eikä keskittymisessä tai latauksessa tainnut kuitenkaan olla isompaa vikaa, sillä Luleå voitti ottelun maalein 2-1.

Luleån Ronja Savolainen tanssii vaihtopenkillä pelajaaesittelyiden aikana:

Katso myös: Jäätävää tuuria – Artemi Panarin osui Nathan MacKinnonin ahterin kautta, Mikko Rantanen ihaili aitiopaikalta


Joukkueet: