Video: Jälleen tärähti – Roni Sevänen ajoi Sami Anttilaa rajusti päähän

Roni Sevänen päähän kohdistunut taklaus lukko liiga liigahallitus - pallomeri.net

Yksi Liigan puhutuimmista asioista tällä kaudella ovat olleet päähän kohdistuneet taklaukset. Tiistaina tähän tarinaan saatiin jälleen uusi luku lisää, kun Lukon Roni Sevänen taklasi Kärppien Sami Anttilaa.

Kärppien ja Lukon välisen ottelun avauserä oli hyvinkin erikoinen, sillä raumalaisvierailijat etenivät nopeaan tahtiin jo kolmen maalin karkumatkalle.

Erä oli puolivälin tuntumassa, kun Sami Anttila tavoitteli pystysyöttöä keskialueella, mutta hänen menonsa tyssäsi kuin seinään Roni Seväsen päähän kohdistuneen taklauksen johdosta.

Anttila jäi jäähän makaamaan ja lopulta hänet talutettiin isoista ovista suoraan pukukopin puolelle. Tuomarien neuvoteltua tilanteesta myös Seväselle näytettiin samoja ovia, sillä tuomio oli 5+20 minuuttia.

Ylivoima ei varsinaisesti kuitenkaan auttanut kotijoukkuetta, sillä Kärppien miesylivoimaa oli ehtinyt kulua vajaan minuutin verran, kun Lukon Justin Danforth pääsi karkaamaan maalintekoon ja viimeisteli lukemiksi jo 0-4.

Ottelun tilanneseurannan/lopputuloksen löydät Liigan sivuilta.

Viimeisin kakku jaettiin Liigassa vasta eilen: Video: HPK:n Henri Kanninen sai viiden ottelun pelikiellon päähän kodistuneesta taklauksesta

Tästä tilanteesta Roni Sevänen sai ulosajon:


Pelaajat:
Joukkueet: ,