Klassikkovideo: Ronaldinho upotti hengästyttävän vaparimaalin Englannin verkkoon 22 vuotta sitten

Ronaldinho
Kuva: Getty Images

Brasilian yksi jalkapallosuuruuksista, Ronaldinho, tunnettiin äärimmäisen taitavana vapaapotkujen antajana. Tässä miehen yksi ikimuistoisimmista osumista.

Ronaldinho oli maailman paras pelaaja Barcelona-aikoina, kun taikuri dominoi La Ligassa sekä Brasilian maajoukkueen paidassa. Maaleja syntyi liukuhihnalta ja suurin osa oli vieläpä erittäin kauniita.

Yksi mieleenpainuvimmista osumista nähtiin vuoden 2002 MM-kisoissa, kun Brasilia kohtasi Englannin turnauksen puolivälierissä. Ottelun voittomaali syntyi toisella jaksolla, kun Ronaldinholta nähtiin maaginen vaparimaali.

Mainos alkaa:

Kaikki odottivat, että brassitähti keskittäisi pallon rankkarialueen sisälle, mutta Ronaldinholta nähtiin fantastinen laukaus, joka yllätti totaalisesti Englannin maalilla torjuneen David Seamanin. Vain hetki tuon ihmemaalin jälkeen Ronaldinholle nostettiin suora punainen kortti. Kuitenkin tuo osuma on jäänyt historiankirjoihin mielettömänä onnistumisena.

Brasilia kaatoi Englannin 2-1 ja marssi lopulta aina maailmanmestaruuteen saakka, sillä finaalissa kaatui Saksa lukemin 2-0.

Ronaldinho painoi jäätävän vaparimaalin 22 vuotta sitten


Pelaajat:
Joukkueet: