Jatkuuko Romelu Lukakun VAR-kirous? Nyt se löytyy myös vedonlyöntikohteena

Romelu Lukaku Romelu Lukakun
Kuva: Getty Images

Belgian Romelu Lukakun turnaus on sujunut epäonnisissa merkeissä, sillä hyökkääjältä on viety VAR:n vuoksi jo peräti kolme maalia.

Lukaku on päässyt useisiin hyviin tontteihin EM-kisoissa, mutta maalit kiertävät miehen kaukaa. Tai oikeastaan maaleja on kyllä syntynytkin, mutta viimeistään VAR on puuttunut asiaan. Videolta on hylätty jo peräti kolme osumaa, joten tuska alkaa olemaan varmaan jo melkoinen, kun viime MM-kisoissakin mies sortui pahaan tuhlailuun.

Lukakun VAR-kirouksesta on nyt revitty jo hieman huumoria, sillä Coolbet on avannut kohteen, jossa pitää veikata, että hylätäänkö Belgia-tähden osuma illan Ukraina-pelissä VAR:n toimesta. Tällä kertaa siihen ei kovinkaan vahvasti uskota, sillä Coolbet tarjoaa Kyllä-vaihtoehdosta kertoimeksi 9.00.

Mainos alkaa:

Sen lisäksi tarjolla on kohde, että hylätäänkö VAR:lla Lukakun maali, jonka syöttäjänä toimii Kevin De Bruyne. Tästä Coolbetilla tarjotaan kerroin 26.00.

Belgia taistelee jatkopaikasta keskiviikkona klo 19:00 alkaen, kun se kohtaa päätöskierroksella Ukrainan. Kaikki lohkon joukkueet ovat tasapisteissä, joten tilanne on todella kutkuttava.