Video: “Rakastan sinua” – Romelu Lukaku teki Belgian avausmaalin ja lähetti kauniit terveiset Christian Eriksenille

Romelu Lukaku Belgia / Pallomeri.net

Belgian Romelu Lukaku oli yksi niistä, jota Christian Eriksenin lyyhistyminen kosketti syvästi. Hän lähetti Eriksenille kauniit terveiset.

EM-kisojen ennakkosuosikkeihin kuuluva Belgian maajoukkue seurasi Suomen ja Tanskan ottelua suorana Pietarissa. Kun ottelun pitkäksi aikaa keskeyttänyt dramaattinen tapahtumaketju alkoi Tanskan Christian Eriksenin äkillisestä lyyhistymisestä kentän pintaan, valtasi täydellinen shokki Belgian ryhmän.

Belgian joukkueessa on useita pelaajia, jotka ovat pelanneet Eriksenin kanssa samassa joukkueessa. Puolustajat Jan Vertonghen ja Toby Alderweireld tunsivat Eriksenin Tottenham-vuosilta. Tällä kaudella Eriksen ja Romelu Lukaku voittivat yhdessä Italian Serie A:n mestaruuden Inter Milanin paidassa.

Mainos alkaa:

Belgia kaatoi Venäjän omassa kisa-avauksessaan maalein 3-0 ja päävalmentaja Roberto Martinez hehkutti oman joukkueensa pelisuoritusta, eikä syyttä, sillä valmistautuminen otteluun oli kaikkea muuta kuin helppo. Joukkue joutui pitämään myös kriisipalaverin.

– Viisi minuuttia Eriksenin tilanteen jälkeen pidimme palaverin. Jalkapallo jäi siinä vaiheessa viimeiseksi asiaksi. Se oli todellinen shokki. Jos se oli meille täällä Pietarissa vaikeaa, niin en voi edes kuvitella, minkälaista on ollut Kööpenhaminassa. Onneksi saimme kuulla parempia uutisia hänen voinnistaan, Martinez kertoi.

Lukaku teki ottelussa kaksi maalia. 10. minuutilla syntyneen avausosuman jälkeen hän ryntäsi tv-kameroiden luo ja lähetti Eriksenille kauniit terveiset.

– Chris, Chris! Pysy lujana, rakastan sinua, Lukaku sanoi kameraan.

Lukaku ja Eriksen ovat hyviä ystäviä, joten hän otti Eriksenin tilanteen äärimmäisen raskaasti.

– Oli todella vaikea saada ajatuksia kasaan. Tämä oli ensimmäinen kerran, kun joukkuekaverille käy näin. Olen ollut enemmän Christianin kuin oman perheeni kanssa, Lukaku kommentoi Iltalehden haastattelussa.

– Mielessäni pyörivät Christianin lisäksi hänen lapsensa, tyttöystävänsä, perheensä, siskonsa…voitimme yhdessä Interissä, ja kun näkee pelaajan vain kaatuvan yhtäkkiä noin, niin on todella vaikea saada ajatuksia peliin. Joukkuekaverini auttoivat minua, Lukaku jatkoi.

Romelu Lukaku lähettää Christian Eriksenille terveiset sairaalaan:

Katso myös: Video: Huomasitko tämän tv-lähetyksessä? – Huuhkajien joukkueelta mahtava ele, kun Tanska saapui jatkamaan peliä


Pelaajat: ,
Joukkueet: