Romelu Lukaku palaa Chelseaan – kyseessä seurahistorian ennätyssiirto

Romelu Lukaku Chelsea Inter - pallomeri.net

Romelu Lukaku palaa Chelsean paitaan. Asiasta on ollut huhuja jo pitkään, mutta viimeinen sinetti asialle saatiin, kun seura tiedotti asiasta torstai-iltana.

Belgialaishyökkääjä siirtyy Lontooseen Chelsean seurahistorian ennätyssummalla, sillä Inter saa hyvityksenä peräti 115 miljoonaa euroa. Lukakun ja Chelsean tuore sopimus on viisivuotinen.

– Olen iloinen ja siunattu saadessani palata takaisin tähän upeaan seuraan. Chelseasta lähtemisen jälkeen matkani on ollut pitkä ylä- ja alamäkineen. Ne kokemukset ovat kuitenkin tehneet minusta vahvemman ja aion tehdä kaikkeni, jotta pystyn osaltani auttamaan joukkuetta voittamaan lisää mestaruuksia, Lukaku kommentoi siirtoa.

28-vuotias hyökkääjä pelasi Chelseassa kaudet 2011-2014, mutta otteluita ei lainapestien takia juuri sinipaidassa ehtinyt kertymään. Tämän jälkeen hänen matkansa kävi Evertonin ja Manchester Unitedin kautta Interiin. Viime kaudella Lukaku iski Interille 24 liigamaalia ja oli vahvassa roolissa, kun milanolaisseura nappasi ensimmäisen Serie A:n mestaruutensa 11 vuoteen.

Lukakun koko uran tilastoihin ja käänteisiin voit tutustua tarkemmin Transfermarktin sivuilla.

Mikäli tweetti ei näy, voit katsoa sen Chelsean Twitter-tilillä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,