Romanian pääsarjassa tutkitaan täysin käsittämätöntä identiteettihuijausta – pelasiko seurassa väärä kaksoisveli?

Romanian
Kuva: Getty Images

Romanian pääsarjassa pelaava Dinamo Bucuresti tutkii täysin uskomatonta huijausta, jossa seura epäilee väärän veljeksen pelanneen seurassa.

Dinamo Bucuresti palkkasi Barcelonassakin pelanneen Edgar Ien riveihinsä, kun putoamista vastaan taistellut seura tarvitsi kipeästi pisteitä. Nyt kuitenkin on paljastunut tietoja, joiden mukaan joukkueeseen olisi saapunut oikeasti Edgar len kaksoisveli Edelino.

Petoksen on paljastanut toimittaja Daniel Sendre, jonka mukaan seura alkoi epäilemään huijausta, kun Edgar Ieksi itsensä esitellyt pelaaja ei pystynyt kommunikoimaan kuin portugaliksi. Edgar Ien olettaisi puhuvan jotain muutakin kieltä, sillä mies on pelannut Barcelonan lisäksi myös Ranskassa, Turkissa ja Hollannissa. Sen sijaan miehen kaksoisveli Edelino oli pelannut urallaan ainoastaan Portugalissa.

Mainos alkaa:

Romanialaistoimittaja Emanuel Rosun mukaan epäilykset kasvoivat entisestään, kun pelaaja kieltäytyi näyttämästä ajokorttiaan seuralle.

Nyt mietitään jopa DNA:n testin käyttämistä asian ratkaisemiseksi, sillä jos Dinamo Bucurestin todistetaan tieneen huijauksesta, niin seuralta voidaan vähentää kahdeksan pistettä, jotka se ansaitsi vahvistuksensa pelatessa. Mitään varsinaisia ohjeita kyseisiin tilanteisiin ei ole, sillä niin ainutlaatuisesta tapahtumasta on kyse.