Romanian jalkapalloliitto puuttuu rankasti pelaajien tapoihin – niistäminen ja räkiminen johtaa massiiviseen pelikieltoon

Romanian liiga / Pallomeri.net

Romanian jalkapalloliitto puuttuu kovalla kädellä pelaajien niistämiseen ja räkimiseen pelien aikana. Ne voivat johtaa jopa 12 ottelun pelikieltoon.

Uutistoimisto Reuters kertoo, että Romanian liigan jalkapalloilijoiden tulee oppia uusille tavoille nopeasti, sillä maan jalkapalloliitto ei tule katsomaan hyvällä pelaajien ällöttävämpiä tapoja, jotka voivat potentiaalisesti levittää koronavirusta.

Liiton uusien toimintamallien mukaan pelaajia uhkaa jopa 12 ottelun pelikielto, jos he syljeskelevät pelien aikana kauden päästyä käyntiin. Myös nenän niistäminen kentällä on kiellettyä ja voi yhtä lailla johtaa massiiviseen pelikeiltoon.

Pelaajien tulee myös mennä kotiin pelivarusteet yllään. Pelaajien tulee pysyä vähintään kahden metrin päässä toisistaan lämmittelyn aikana, eivätkä avauskokoonpanon pelaajat ja vaihtopelaajat saa olla yhdessä ennen ottelua.

Mainos alkaa

Liigaa tullaan pelaamaan ilman yleisöä eikä stadioneilla saa olla enempää kuin 150 henkilöä ottelun aikana.

Romanian liitto toivoo, että pääsarjaa pystyttäisiin jatkamaan 16. kesäkuuta lähtien, mutta päätös vaatii vielä valtionjohdon hyväksynnän, ennen kuin se voidaan laittaa täytäntöön. Romanian liiton mukaan Euroopan jalkapalloliitto UEFA on antanut heille 1.6. asti aikaa toimittaa suunnitelma kauden loppuun saattamisesta.

Tsekkaa myös: Video: Hertha-veskarilta koominen sähellys – kauhaisi pallon omaan rysään