Roman Eremenkon oiva vapaapotku vesittyi nolosti, kun joukkuetoveri toikkaroi pallon tielle

Roman Eremenkon vapaapotku

Kriisijoukkue HIFK:lla oli erinomainen sauma mennä johtoon, mutta Roman Eremenkon tarkka veto vesittyi joukkuetoverin takia.

FC Lahti ja HIFK kohtasivat maanantaina Veikkausliigan ainoassa ottelussa ja kun molemmat joukkueet ovat ajautuneet taisteluun sarjapaikoistaan, niin kyseessä oli, etenkin HIFK:lle, todellinen kuuden pisteen ottelu. Peli kuitenkin päättyi lukemin 0-0, joten Lahti ei saanut pistekaulaa pidennettyä eikä HIFK sitä yhtään lyhennettyä.

Toisella jaksolla HIFK:lle tarjoutui erinomainen tilaisuus mennä johtoon, kun tähtihankinta Roman Eremenko pääsi yrittämään vapaapotkua herkullisesta paikasta. Eremenko yritti noin 17 metrin etäisyydeltä sijoittaa pallon ovelasti muurin alta verkkoon ja melkein onnistuikin tempussa.

Pallo löysi jo tiensä muurin takana maanneen lahtelaispelaajan ohi, mutta loistavalta vaikuttanut vapari vesittyi nolosti. Pallo näet osui rangaistus­alueella toikkaroineeseen Jani Bäckmaniin ja pomppasi maalin ohi.

Eremenko oli ymmärrettävästi todella turhautunut tilanteen saamasta käänteestä, sillä maali olisi ollut paitsi komea myös äärimmäisen tärkeä HIFK:lle sarjapaikkataiston kannalta.

Roman Eremenkon tarkka vapari vesittyy, kun Jani Bäckman astuu vahingossa pallon tielle:

Katso myös: AS Roman tähtihankinta Paulo Dybala esitti vuoden karmeimman kulmapotkun


Pelaajat:
Joukkueet: