Video: Roman Eremenko sai uransa ensimmäisen suoran punaisen – potkaisi vastustajaa suoraan säkeille

Roman Eremenko FK Rostov / Pallomeri.net

FK Rostovin Roman Eremenko sai uransa ensimmäisen suoran punaisen kortin ottelussa Khimkiä vastaan, kun hän potkaisi vastustajaa munille.

FK Rostov hävisi Venäjän liigan sunnuntain kierroksella Khimkille maalein 0-2 sinniteltyään vajaamiehisenä lisäajalle asti, ennen kuin nolla rikkoitui. Khimki teki siis molemmat maalinsa 90. minuutin täytyttyä.

Rostov joutui alivoimalle ottelun 71. minuutilla, kun Roman Eremenko ajettiin ottelusta pihalle. Eremenkolle sattui paha arviointivirhe pallontavoittelutilanteessa, jossa hän pallon sijaan tulikin potkaisseeksi vastustajaa suoraan munille.

Tuomari näytti aluksi tilanteesta myös rankkaria, mutta VAR-tarkistus korjasi rikkeen tapahtuneen juuri rangaistusalueen ulkopuolella ja muutti tuomion vapaapotkuksi. Eremenko oli saanut jo ensimmäisellä puoliajalla varoituksen, mutta ulosajo tuli suoralla punaisella.

Transfermarktin tilastojen mukaan suora ulosajo oli Eremenkolle koko pitkän ammattilaisuran ensimmäinen. Hänet on ajettu kerran aiemmin ulos. Tämä tapahtui kahden varoituksen myötä Venäjän Cupin ottelussa kaudella 2014-2015.

Rostovin valmentaja Valery Karpin totesi Sport-Expressille pelin jälkeen, ettei hänen mielestään Eremenko olisi ansainnut edes keltaista korttia. Karpin ei nähnyt Eremenkolta rajua pelaamista tai ojennettua jalkaa, vaan hän arvioi pelaajansa kuolettaneen palloa näkemättä vastustajan pelaajaa ja tähän vedoten Karpin piti tuomiota täysin ylimitoitettuna.

Roman Eremenko sai tästä tilanteesta uransa ensimmäisen suoran punaisen kortin:

Katso myös: Video: Ajax järjesti historialliset murskajaiset Hollannissa – tilastot hurjaa luettavaa


Pelaajat:
Joukkueet: