Venäläislehti: Roman Eremenko sai lähtöpassit Spartak Moskovasta

Roman Eremenko TsSKA Moskova / Pallomeri.net
Roman Eremenko TsSKA Moskova / Pallomeri.net

Syksyllä dopingkiellostaan vapautunut Roman Eremenko on siirtymässä vapaille markkinoille, sillä Spartak Moskova on antamassa suomalaispelaajalle lähtöpassit. Asiasta uutisoi venäläislehti Sport-Ekspress.

Sport-Ekspressin mukaan Eremenkon sopimuksessa oli optio, joka mahdollisti sopimuksen purkamisen vuoden loppuun mennessä. Lehden mukaan Spartak on tuon option hyödyntänyt eikä Eremenkolla ole tulevaisuutta enää seurassa.

Roman Eremenko aloitti pelit Spartakissa lokakuussa, kun suomalaisen kahden vuoden dopingpanna tuli päätökseen. Pelejä ehti kertymään tilille kuitenkin ainoastaan neljä, sillä keskikenttäpelaaja on kärsinyt viime viikkoina loukkaantumisesta.

31-vuotiaalle Eremenkolle lähtöpassit ovat todella ikävä asia, sillä nyt tärkeintä olisi pelituntuman saaminen. Se on kuitenkin mahdotonta ellei joukkuetta löydy nopealla tahdilla.

Eremenkon tilanne kiinnostaa varmasti myös Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanervaa, joka on jättänyt keskikenttäpelaajalle oven auki Suomen maajoukkueeseen.


Pelaajat: