Roman Eremenko ei pelaa EM-karsinnoissa – maajoukkueura saattaa kuitenkin jatkua

Roman Eremenko Huuhkajat 2019

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva paljastaa Palloliiton Huucast-podcastissa, ettei Roman Eremenko tule pelaamaan EM-karsinnoissa.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva vierali Palloliiton Huucast-podcastissa ja paljasti, että keskikenttäpelaaja Roman Eremenko on kieltäytynyt maajoukkuekutsusta.

– Syyksi hän koki sen, ettei hän ole valmis liittymään joukkueeseen. Hänen mielestä se olisi epäoikeudenmukaista, että hän tulisi nyt mukaan ryhmään, Kanerva valotti.

Mainos alkaa

Kanerva kertoi päättäneensä samalla, että tilanne rauhoitetaan käynnissä olevien karsintojen ajaksi, eli Eremenkoa ei tulla näkemään joukkueessa karsintojen myöhemmissäkään vaiheissa.

– Hän ei tule olemaan mukana lopuissa karsintaotteluissa, koska minulla on se periaate, että jos projekteihin lähdetään, niin silloin siihen sitoudutaan täysillä mukaan. Hän ymmärsi tämän syyn hyvin, Kanerva kertoi.

Kanervan mukaan tämä ei kuitenkaan tarkoita Eremenkon maajoukkueuran päättymistä.

–  Tämän projektin osalta se on taputeltu. Katsotaan jatkoa sitten erikseen, Kanerva totesi.

Eremenkon tilanne on ollut avoin kysymys siitä lähtien, kun hän palasi kentille vajaa vuosi sitten. Eremenko kärsi keväällä vammoista, joista hän on Kanervan mukaan nyt toipunut, joten terveydelliset syyt eivät vaikuttaneet päätökseen.


Pelaajat:
Joukkueet: