Indian Wells: Roger Federer – Dominic Thiem | Tässä ilmainen live stream!

Indian Wells: Roger Federer – Dominic Thiem | Tässä ilmainen live stream!

Indian Wellsin finaalissa kohtaavat sveitsiläislegenda Roger Federer sekä itävaltalainen Dominic Thiem. Finaaliin on tarjolla ilmainen live stream!

Indian Wells ATP Masters – tässä live stream turnaukseen!

Roger Federer – Dominic | Indian Wells live stream:

Tennismaailma koki lauantaina melkoisen pettymyksen, kun odotettu ja hypetetty Roger Federerin ja Rafael Nadalin välinen semifinaali jäi näkemättä. Syy tähän oli Nadalin vetäytyminen polvivammaan vedoten.

Federer pääseekin finaaliin siis todella tuoreena, mutta samaa ei voi sanoa Thiemistä. Itävaltalainen joutui vääntämään omassa semifinaalissaan Milos Raonicin kanssa yli kaksi ja puoli tuntia. Loppulukemat merkittiin Thiemin  hyväksi 7-6, 6-7, 6-4.

Sveitsiläinen olisi ollut ottelun selvä ennakkosuosikki jo ilman tätä ”tasoitustakin”, mutta nyt hän on sitä täysin vesiselvästi. Onkin mielenkiintoista nähdä, millaisen vireen Thiem saa ladattua sunnuntaille – ja pystyykö hän lainkaan haastamaan Federeriä.

Indian Wellsin finaali alkaa klo 00:30.

Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri tennis live stream -palvelun.

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut