Indian Wells: Roger Federer – Rafael Nadal | Tässä ilmainen live stream!

Indian Wells: Roger Federer – Rafael Nadal | Tässä ilmainen live stream!

Indian Wellsin välierissä saadaan nauttia todellisesta klassikkoherkusta: Roger Federer kohtaa Rafael Nadalin. Turnauksen matseihin on tarjolla ilmainen live stream!

Indian Wells ATP Masters – tässä live stream turnaukseen!

Roger Federer – Rafael Nadal | Indian Wells live stream:

Kertoimien valossa jopa melko selvänä ennakkosuosikkina tähän välierämatsiin lähtee maailmanlistan nelospaikkaa tällä hetkellä hallussaan pitävä Federer.

Molemmat ovat suorittaneet turnauksessa suvereenilla tavalla häviämättä erääkään, mutta täytyy samaan hengenvetoon todeta, että aivan kärkiluokan vastustajiakaan kumpikaan ei ole vielä joutunut kohtaamaan.

Edellinen keskinäinen kohtaaminen löytyy niinkin pitkältä kuin lokakuulta 2017. Tuolloin Federer oli parempi erin 2-0. Sveitsiläinen on vienyt neljä viimeistä otteluaan Nadalia vastaan.

Indian Wellsin toisessa välierässä kohtaavat Dominic Thiem ja Milos Raonic. Kyseinen kaksikko aloittaa klo 20:00 – Federer ja Nadal puolestaan hyppäävät estradille sen jälkeen.

Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri tennis live stream -palvelun.

LIVE STREAM AUKI!

Kerran Federer ja Nadal yrittivät myös tehdä mainospätkää:

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut