Roger Federer järjesti ikimuistoisen yllätyksen – toteutti viiden vuoden takaisen lupauksensa

Roger Federer

Tennislegenda Roger Federer järjesti aivan mielettömän yllätyksen nuorelle Izyan Ahmadille, joka viisi vuotta sitten haastoi sveitsiläisen otteluun.

Palataan ensiksi ajassa viisi vuotta taaksepäin, kun Izyan Ahmad eli Zizou pääsi esittämään US Openin lehdistötilaisuudessa kysymyksen Federerille. Pikkupoika kysyi tuolloin, että voisiko legenda pelata vielä kahdeksan tai yhdeksän vuotta, jotta hän pääsisi kohtaamaan Federerin ammattilaisena. Sveitsiläinen antoikin varovaisen lupauksen asiaan.

Nyt viisi vuotta myöhemmin tuo lupaus täytettiin ainakin osittain, sillä kaksikko otti yhteen Sveitsin Zürichissä. Kyseessä ei suinkaan ollut ammattilaisottelu, vaan Federerin järjestämä täysin unohtumaton yllätys.

Federer lennätti Zizoun Zürichiin, jossa nuorukaiselle oli järjestetty poikkeuksellisen upea vastaanotto. Piilokamera-hengessä poika sai jatkuvalla syötöllä hämmentäviä yllätyksiä, kunnes lopulta paljastui se todellinen jättipotti.

Nimittäin Federer astui esiin piilosta ja alkoi pelaamaan suuren faninsa kanssa. Zizou liikuttui totaalisesti Federerin saapumisesta, joten voi vain kuvitella, että millainen loppuelämän muisto tapahtumasta jää.

Roger Federer toteutti pikkupojan suuren unelman

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!


Pelaajat: