Mahtava tempaus – Rocketsin Boban Marjanovic missasi tahallaan, jotta Clippers-fanit saisivat ilmaista kanaa

Boban Marjanovic Houston Rockets

Houston Rocketsin jättiläismäinen Boban Marjanovic teki mainion eleen Los Angeles Clippersin faneille NBA:n päätöskierroksella.

NBA:n runkosarjan viimeinen kierros pelattiin maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa ja Los Angeles Clippers-Houston Rockets -ottelussa nähtiin varsin erikoinen tapahtumasarja.

Houston Rocketsilla ei ollut pelissä enää panosta ja tämä ilmeni sentteri Boban Marjanovicin loppuhetkien tempauksessa. Marjanovic pääsi vapaaheittoviivalle ottelun viime minuuteilla, mutta ensimmäinen heitto meni ohi. Tässä vaiheessa Marjanovic osoitti sormella itseään ja katseli katsomoon päätään nyökyttäen. Sitten hän heitti toisenkin vapaaheiton ohi ja nosti sormensa pystyyn yleisön villiintyessä.

Mainos alkaa:

Marjanovic näet oli tietoinen Clippersin kampanjasta, jossa katsojat saavat ilmaista kanaa, jos vierasjoukkueen pelaaja heittää kaksi vapaaheittoa peräkkäin ohi.

Tahalliseen ohiheittoon saattoi vaikuttaa myös se, että Marjanovic on pelannut urallaan kahden kauden ajan Clipperisissä ja halusi ilmeisesti näin tehdä entisen seuransa fanit iloisiksi kauden viimeisessä ottelussa.

Ottelun selostajaan Marjanovicin temppu teki suuren vaikutuksen.

– Hän antoi heille kanaa! Hän on kansan mies! selostaja hehkutti.

Marjanovicin ohiheitosta huolimatta Rockets voitti ottelun lukemin 116–105, mutta joukkueen pelit päättyivät runkosarjaan. Clippers puolestaan kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Dallas Mavericksin.

Boban Marjanovic missaa vaparin tahallaan, jotta Clippers-fanit saisivat ilmaista kanaa:

Katso myös: Mainio hetki Korisliigan playoffeissa – Vilppaan valmentaja Jussi Savolainen pussitti tyynesti upean kolmosen


Joukkueet: