Video: Islanders-hyökkääjä tyri rumasti – NHL-debytantti Robin Salo katsoi Calgaryn helppoa maalia aitiopaikalta

Robin Salo NY Islanders

NHL-debyyttinsä New York Islandersin paidassa tehnyt Robin Salo joutui katsomaan Calgary Flamesin helppoa maalia lähietäisyydeltä.

New York Islanders otti kotonaan kärsään Calgary Flamesilta maalein 5-2, mutta vaikka ottelu olikin Islandersille tappiollinen, niin suomalaisittain kirjattiin taas pieni pala NHL-historiaa, kun puolustaja Robin Salo teki NHL-debyyttinsä.

Salon NHL-ura oli hädin tuskin ehtinyt alkaa, kun hän pääsi näkemään hyvin läheltä miten kiekollisista virheistä maksetaan hintaa. Salo ei itse varsinaista virhettä tehnyt, sillä kaikki lähti, kun hyökkääjä Matt Martin tyri kiekon kanssa. Martin hukkasi pelivälineen suoraan Flamesin Brad Richardsonille, joka karkasi maalintekoon.

Salo ennakoi tilanteessa ja lähti ylöspäin tarjoamaan Martinille syöttöpaikkaa, eikä hän ehtinyt paikkaamaan Martinin virhettä, kun Richardsonin ketjukaveri blokkasi hänet tilanteesta pois.

Näin Salolle oli tarjolla vain aitiopaikka, jolta katsella Richardsonin naurettavan helppoa maalia. Salo oli jäällä myös toisenkin Flames-maalin aikana, mutta kirjautti tililleen mukavasti hieman alle 22 minuutin peliajan ja sai tilastoihin myös neljä blokattua laukausta.

Robin Salo joutui heti NHL-uransa alkupotkuilla ihailemaan Calgaryn helppoa maalia:

Katso myös: Video: Jesperi Kotkaniemi maalasi komeasti rystyltä – kiekko lähietäisyydeltä yläpeltiin


Joukkueet: ,