Tshekin Robin Hranac oli todella epäonnekas – teki oman maalin ja syötti myös vahingossa Portugalin voittomaalin

Tshekki Robin Hranac

Tshekin puolustaja Robin Hranac oli todellinen epäonnen soturi. Hän oli valitettavan isossa roolissa Portugalin molemmissa maaleissa.

Portugali voitti Tshekin tiistai-iltana maalein 2-1 ja ottelu oli varmasti poikkeuksellisen nakertava Tshekin puolustaja Robin Hranacille. Hän ei näet vain katsonut Portugalin maaleja lähietäisyydeltä, vaan oli niissä myös hyvinkin aktiivinen osapuoli.

Portugalin tasoitusmaali merkattiin Hranacin omaksi maaliksi, vaikka hän ei tilanteelle oikeastaan mitään voinutkaan. Maali nimittäin syntyi, kun Tshekin maalivahti Jindrich Stanek torjui portugalilaispuskun suoraan Hranacia päin ja pallo meni hänen kauttaan sisään.

Mainos alkaa:

Tshekki oli aivan lisäajalle asti kiinni tasapelissä, mutta Portugali repäisi täyden pistepotin, kun Francisco Conceicao iski voittomaalin 93. minuutilla. Portugali pelasi palloa rangaistusalueelle ja Hranac näytti pääsevän katkaisemaan keskitystä. Hän kuitenkin kompuroi pallolle päästyään ja peliväline valahti hänen taakseen. Näin Hranac tuli vahingossa antaneeksi Conceicaolle herkullisen syötön, eikä tämä erehtynyt, vaan latasi siekailematta voittomaalin.

Robin Hranac tekee oman maalin ja Portugali nousee tasoihin:

Hranac antaa vahingossa syötön Portugalin voittomaaliin:

Katso myös: Harvinaislaatuinen maali – Turkin Kerem Aktürkoglu jätti Georgian veskarin kauas taakseen ja pisti pallon tyhjiin


Joukkueet: