Brassilegenda Roberto Carlos lyttäsi Roy Hodgsonin – ”Hän tuhosi minut”

roberto carlos - pallomeri.net

Brasilialainen futislegenda Roberto Carlos on antanut Marcalle haastattelun, jossa melkoisen tylytyksen kohteeksi joutui valmentaja Roy Hodgson.

– Hän tuhosi minut, Carlos sanoi.

Tällä hän viittaa 90-luvun puoliväliin ja siihen, kun Hodgson luotsasi Carlosin edustamaa Interiä.

– Hän laittoi minut pelaamaan keskikentän keskustassa. En olisi millään saanut tilaisuutta pelata Brasilian maajoukkueessa sillä tavalla, ja Copa América 1997 oli aivan ovella.

Mainos alkaa

– Kyse ei ole siitä, ettemmekö me olisi tulleet hyvin toimeen. Hän ei vain tiennyt kovin paljoa jalkapallosta, Carlos kertoi.

Carlos olisi halunnut pelata vasemman laitapuolustajan tontilla, mutta sillä paikalla Hodgson peluutti Felice Centofantia. Seuraavana kesänä Inter hankki samalle tontille Alessandro Pistonellan. Brassipeluri teki omat johtopäätöksensä ja pyysi siirtoa.

Milanosta matka jatkui Real Madridiin – ja voidaan sanoa, että loppu on historiaa. Madridissa Carlos myös sai pelata mielipaikallaan.

Carlosin pelaajaura päättyi virallisesti vuonna 2016. 72-vuotias Hodgson puolestaan jatkaa yhä valmennushommia ja toimii tällä hetkellä Valioliiga-seura Crystal Palacen managerina. Hänet muistetaan myös Huuhkajien valmentajan pestistä vuosilta 2006-2007.

Lue myös: Roberto Carlos paljastaa – Real Madridin supertähdet käyttivät valtaansa surutta

Roberto Carlos & ”kaikkien aikojen vapari”:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.


Pelaajat: