Robert Taylor ohjasi pallon kömpelösti omiin – Lionel Messi nousi pelastajaksi

Robert Taylor

Inter Miamin Robert Taylorilla oli paljon epäonnea FC Dallasia vastaan, kun mies ohjasi pallon suoraan omiin Leagues Cupin ottelussa.

Taylorin ja Lionel Messin välinen kemia on puhuttanut viime viikkojen aikana ympäri maailman, sillä kaksikko on tehnyt hirmuista jälkeä Pohjois-Amerikassa. Myös Dallas-ottelussa kaksikko onnistui maalinteossa, mutta harmiksi Taylorin osuma oli tällä kertaa omaa maaliin.

Suomalainen yritti katkaista rangaistusalueen sisällä palloa, mutta mies liukuikin sen epähuomiossa suoraan omaan maaliin. Taylorin oma maali näytti nousevan jo ratkaisevaan osaan, sillä Dallas meni sillä 4-2-johtoon.

Suomalaisen onneksi Inter Miamin riveissä pelaa sellainen kaveri kuin Lionel Messi. Argentiinalaistähti otti joukkueen jälleen reppuselkään, kun Messi täräytti 85. minuutilla vapaapotkusta 4-4-tasoituksen. Vain hetkeä aikaisemmin Inter Miami oli noussut maalin päähän Dallasin omalla maalilla.

Lopulta varsinainen peliaika päättyi lukemiin 4-4, joten voittaja haettiin rankkareista. Inter Miami oli lopulta vahvempi ja nappasi paikan Leagues Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon.

Robert Taylor osui epähuomiossa omiin

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: