Huikea esityö – Robert Taylor tarjoili herkkupassin ja Jordi Alba karkasi maalintekoon

Robert Taylor Inter Miami

Inter Miamin Robert Taylor esitteli jälleen taitojaan alustamalla tällä kertaa komeasti Jordi Alban maalin Leagues Cupin välierässä.

Philadelphia Union koki melkoisen kylvetyksen kotikentällään, kun Inter Miami saapui vierailulle Leagues Cupin välierässä ja jäi täysin jyrän alle maalein 4-1.

Käytännössä ottelun viimeinen niitti nähtiin jo avausjakson loppuhetkillä, kun Inter meni 3-0-johtoon Jordi Alban maalilla. Tilanteessa suurta roolia kantoi myös Huuhkajien Robert Taylor, joka on päässyt viime aikoina mielettömään vireeseen.

Tällä kertaa Taylor kunnostautui esityön tekijänä. Taylor käynnisti koko tilanteen riistämällä pallon lähellä omaa rangaistusaluettaan. Tämän jälkeen Taylor kuljetti pallon keskiympyrään ja hän näytti vieneen itsensä kiperään paikkaan, sillä peräti kolme lähintä pelaajaa olivat vastustajia.

Taylorilla oli kuitenkin antennit ylhäällä ja hän malttoi etsiä oikeaa syöttösuuntaa. Lopulta hän havaitsi Alban laidalla ja lähetti tälle hienon sekä tarkan syötön. Alba kiitti ottamalla pallon haltuun ja karkaamalla maalintekoon.

Robert Taylor tekee herkullisen esityön Jordi Alban maaliin:

Katso myös: Hävyttömän tarkka laukaus – Lionel Messi ampui pallon maata pitkin alapesään yli 25 metristä


Pelaajat:
Joukkueet: