Robert Taylor pyytää anteeksi ja kertoo syyt, miksi kieltäytyi tulemasta Huuhkajiin – “Olisi ollut itsekästä”

Robert Taylor Lionel
Kuva: Getty Images

Inter Miamin Robert Taylor jäi pois Huuhkajista omasta tahdostaan, vaikka kutsu oli jo taskussa. Mies avasi nyt ratkaisuaan.

Taylor julkaisi anteeksipyynnön sosiaalisessa mediassa maanantai-iltana, millä oli varmasti tarkoitus hillitä laukalle lähtenyttä keskustelua. MLS:ssä pelaava peluri avasi syitä sille, miten päätyi siihen ratkaisuun, ettei lähde maajoukkueen matkaan.

– Tällä hetkellä henkilökohtaisten syiden vuoksi, mukaan lukien kehoni suojeleminen loukkaantumisilta tiiviin seurajoukkueen aikataulun ja vaativien matkojen takia tämän kansainvälisen ikkunan ympärillä, päätin jättäytyä pois mutta tuen täysin Suomea täältä rapakon takaa, Taylor kertoo päivityksessään.

Mainos alkaa:

– Uskon vahvasti, että näissä erittäin tärkeissä otteluissa Suomi tarvitsee pelaajia, jotka ovat sataprosenttisesti kunnossa, jotta voisimme toivottavasti varmistaa paikan EM-kisoissa. Olisi ollut itsekästä minulta viedä tämä mahdollisuus toiselta pelaajalta, Inter Miamin pelaaja jatkaa.

Päätös oli selvästi vaikea Taylorille, minkä ymmärtää, koska Suomi pelaa torstaina todella merkityksellisistä asioista. Viime päivinä vellonut kohu on kääntänyt katseita pois olennaisesta, mikä johti varmasti myös Taylorin puolelta virallisen lausunnon ja anteeksipyynnön antamiseen.

– Koska päätös oli erittäin vaikea tehdä, kesti odotettua kauemmin päästä tähän ratkaisuun. Tiedän että se on asettanut joukkueen haastavaan tilanteeseen, joten haluan pyytää anteeksi joukkuekavereiltani ja valmentajilta.

– Jatkan kovaa työtä saadakseni toisen mahdollisuuden edustaa Suomea tulevissa otteluissa. En halua olla häiriötekijä joukkueelle joten pistetään kaikki fokus nyt jengiin ja kannustetaan Suomi voittoon, Taylor lopettaa kirjoituksensa.

Wales ja Suomi kohtaavat torstai-iltana klo 21:45. Vain voittajan unelma EM-kisoihin pääsystä pysyy elossa.


Pelaajat:
Joukkueet: