Robert Milkins poltti hämmästyttävästi päreensä MM-kisoissa – viskasi kepin menemään

Robert Milkins

Snookerin MM-kisoissa nähtiin harvinainen tapaus, kun Robert Milkins menetti hermonsa ja heitti keppinsä turhautuneena lattialle.

Herrasmieslajina tunnetun snookerin MM-kisoissa nähtiin jotain hyvin poikkeuksellista, kun Robert Milkinsin turhautuminen löi perjantaina näkyvästi yli.

Milkins oli tappiolla David Gilbertiä vastaan käydyssä ottelussa erin 4-7, kun hän pääsi hakemaan kavennusta. Breikki kuitenkin päättyi kohtuu helpon punaisen missaukseen.

Mainos alkaa:

Moka meni Milkinsillä pahasti tunteisiin ja hän viskasi keppinsä menemään. On todella harvinaista nähdä pelaajan maltin menevän niin, että raivo puretaan heittämällä se kaikkein kallein työkalu menemään. Tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun lajipyhättö The Cruciblessa nähdään tällaista käytöstä.

Moka selvästi hajotti Milkinsin pelin täydellisesti, sillä hän ei saanut tililleen enää ainuttakaan erävoittoa tempauksensa jälkeen. Gilbert jatkoi näin matkaansa puolivälieriin tylysti erin 13-4.

Robert Milkins menetti hermonsa snookerin MM-kisoissa:

https://twitter.com/eurosport/status/1783811530238132519

Katso myös: Täysin uskomaton rankkarimaali Tshekin junnusarjassa – Chodovin Alex Kubala upotti mielettömän “pyörreveivin”