Video: Robert Lewandowski seilasi ääripäiden välillä – ensin järjetön missaus ja perään yksi kisojen komeimmista maaleista

robert Lewandowski Puola / Pallomeri.net

Puolan tähtihyökkääjä Robert Lewandowski osoitti Ruotsia vastaan pelatussa ottelussa sekä kuolevaisuutensa että ylivertaisuutensa.

Bayern Münchenin riveissä mielettömät 41 maalia päättyneellä kaudella tehnyt Puolan tähtihyökkääjä Robert Lewandowski osoitti EM-kisojen alkulohkojen päätöskierroksella ensin, että maailmanluokan maalipyssykin voi joskus munata kunnolla ja toisaalta myös sen miksi hän on hurjia maalimääriä latonut.

Ottelun 17. minuutilla Puola sai kulmapotkun ja Lewandowski pääsi puskemaan hyvältä paikalta. Hän puski pallon voimalla kohti maalia ja yritti pistää palloa maan kautta sisään. Pallo kajahti ylärimaan, mutta tippui hyvälle askelmerkille, joten Lewandowski pääsi heti yrittämään uudestaan. Tuloksena oli kuitenkin jälleen pusku ylärimaan aivan vapaasta paikasta.

61. minuutilla nähtiin kuitenkin tutumpaa Lewandowskia, kun Puola pääsi katkoon ja nopeaan vastaiskuun. Lewandowsklle pelattiin pitkä pystypallo, johon hän myös pääsi, mutta mukana oli yhä myös kaksi Ruotsin puolustajaa. Lewandowski antoi puolustajien seistä ja kuvitella pystyvänsä estämään hänen aikeitaan. Totuus oli kuitenkin aivan toinen.

Lewandowski ampui rangaistusalueelta aivan täydellisen laukauksen takayläkulmaan, eikä ruotsalaisilla ollut asiaan mitään sanomista. Lewandowski iski pallon maalin myös 84. minuutilla tasoittaen lukemiksi 2-2, mutta Ruotsi käänsi pelin dramaattisesti nimiinsä neljännellä lisäminuutilla ja näin Puola jäi yhdellä pisteellään lohkon jumboksi.

Puolan Robert Lewandowski ja EM-kisojen hulppein maalipaikan hukkaus:

Lewandowski paikkasi aiemman erheensä yhdellä kisojen upeimmista osumista:

Katso myös: Video: Huikea aivopieru – Slovakian maalivahti Martin Dubravka tunaroi EM-kisojen erikoisimman maalin


Pelaajat:
Joukkueet: