Vladimir Putin varasti Super Bowl -sormuksen – Patriots-omistaja Robert Kraft vaatii omaansa takaisin

Robert Kraft New England Patriots

New England Patriotsin omistaja vaati Tom Bradyn roastin yhteydessä takaisin Vladimir Putinin varastamaa Super Bowl -sormusta.

Peräti kuudesti NFL:n mestaruuden New Englad Patriotsin omistajana voittaneella Robert Kraftilla on varmasti melkoinen pino tarinoita kerrottavaksi NFL-vuosiltaan, mutta hurjin niistä liittyy vuoden 2005 Super Bowl -sormukseen.

Se on ollut vuodesta 2005 asti visusti tallessa Moskovassa, Kremlin kirjastossa. Samana vuonna Kraft tapasi Venäjän presidentin Vladimir Putinin Pietarissa järjestetyssä tapahtumassa.

Mainos alkaa:

– Otin sormuksen sormestani ja näytin sitä hänelle, jolloin hän laittoi sen sormeensa ja sanoi: “voisin tappaa jonkun tällä sormuksella”. Sitten ojensin käteni, mutta hän laittoi sormuksen taskuunsa. Seuraavaksi kolme KGB:n miestä ympäröi ja saattoi hänet ulos, Kraft muistelee.

Netflix järjesti sunnuntaina Patriots-legenda Tom Bradyn kunniaksi roastin. Ohjelmassa nähtiin Hollywood-tähtien lisäksi myös liuta urheilumaailmasta tunnettuja kasvoja, mukaan lukien sormuksensa menettänyt Kraft.

– Siinä tapauksessa että katsot tätä, Vladimir Putin, anna se v***n sormus takaisin, Kraft latasi.

Kraftin mukaan Valkoisen talon työntekijä oli kertonut hänelle, ettei hän saa paljastaa Putinin ottaneen sormusta vasten Kraftin tahtoa. Sen sijaan hänen oli kerrottava sormuksen olleen lahja Venäjän presidentille.

– En todella tehnyt niin. Minulla oli tunneside siihen sormukseen. Siinä on nimeni kaiverrettuna, Kraft sanoi.

Tsekkaa myös: Nuggetsin Jamal Murray sai 100 000 dollarin sakot – yritti heittää tuomaria tavaroilla


Joukkueet: