Video: Robert Helenius jysäytti valtavan pommin – kivikova puolalaisvastus kaatui teknisellä tyrmäyksellä!

Robert Helenius IBF nyrkkeilymanageri / Pallomeri.net

Robert Helenius lähti uransa 33. ammattilaisotteluun valtavana altavastaajana tappiotonta Adam Kownackia vastaan, mutta iski voiton teknisellä tyrmäyksellä.

New Yorkissa varhain sunnuntaina Suomen aikaa otellusta ammattilaisnyrkkeilyillasta saatiin kuulla äärimmäisen iloisia ja perin yllättäviä uutisia, kun massiivisena altavastaajana otteluunsa lähtenyt Robert Helenius onnistui kukistamaan puolalaisen Adam Kownackin neljännessä erässä.

Kownacki ei ollut tähän mennessä urallaan vielä tappioita kärsinyt ja kivikova puolalaisottelija kontrolloikin kehän tapahtumia kolmen ensimmäisen erän ajan. Kownacki oli kaikkien tuomareiden papereissa edellä ja Helenius joutui kolmannessa erässä pariin kertaan pahasti köysiin, mutta onnistui toki suojelemaan itseään ja pääsemään lopulta paineen alta pois.

Neljännessä erässä ottelun kuva muuttui yhtäkkiä täysin. Helenius sai pari loistavaa iskua perille ja Kownackin suojaus petti. Helenius haistoi paikkansa eikä antanut yhtään armoa. Kownacki kävi ensin toisella polvellaan kanveesissa ja hetkun kuluttua Helenius sai mätkäistyä hänet sinne kokonaan. Kownackin päästyä ylös, Helenius painoi herkeämättä päälle ja latoi valtavan iskusarjan, joka sekoitti Kownackin pakkaa entisestään.

Hän vain otti ja otti, kun Helenius antoi palaa ja lopulta kehätuomari ei nähnyt enää muuta vaihtoehtoa. Hänen oli astuttava ottelijoiden väliin ja keskeytettävä Heleniuksen iskusade.

Helenius teki näin ollen jättiyllätyksen. Voiton myötä Heleniuksen ammattilaisrekordi on nyt kolmekymmentä voittoa ja kolme tappiota. Voitoista yhdeksäntoista on tullut tyrmäyksellä.

Robert Helenius voittaa Adam Kownackin neljännessä erässä:

Katso myös: Video: Carolinan jatkoaikamaali aiheutti valtavan kritiikkivyöryn – oliko kyseessä korkea maila?


Pelaajat: