Video: Vastustaja sortui halpamaisiin temppuihin – Robert Helenius silti ylivoimaiseen voittoon

Robert Helenius
Kuva: Getty Images

Robert Helenius nappasi jäätävän upean voiton odotetussa uusintaottelussa, jossa vastassa oli puolalainen Adam Kownacki.

Helenius järisytti maailmaan vuoden 2020 alkupuolella, kun suomalainen löi Kownackin kanveesiin. Nyt puolalainen sai mahdollisuuden revanssiin Las Vegasissa. Kownacki oli ennakkosuosikki myös toiseen osaan, mutta se ei kehässä näkynyt.

Suomalaisiskijä takoi hirmuisia pommeja vastustajaansa, jonka silmä muurautui umpeen jo avauserän aikana. Kownacki ei pysynyt millään Heleniuksen perässä, joten mies sortui halpamaisiin iskuihin. Kownacki löikin useampaan kertaan sääntöjenvastaisesti Heleniusta haaroväliin.

Mainos alkaa

Lopulta Kownackin pyristely loppui kuudenteen erään, kun tuomari keskeytti kamppailun ja tuomitsi Heleniukselle tyrmäysvoiton. Suomalaisen ylivoimasta kertoo kaiken se, että tuomaristo oli antanut jokaisessa käydyssä erässä pisteet Heleniuksen hyväksi.

Kownacki sai sen verran kovia iskuja, että toimittaja Mike Coppingerin mukaan puolalainen kärsii silmäkuopan murtumasta.

Robert Helenius murskasi Adam Kownackin

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!