Sky Sports: Robert Helenius on voiton päässä tittelimatsista – “Luulen, että voittaisin mestarin”

Robert Helenius IBF nyrkkeilymanageri / Pallomeri.net

Englantilainen Sky Sports kertoo, että Robert Helenius on enää yhden voiton päässä ottelusta IBF-liiton mestaria Anthony Joshuaa vastaan.

Englantilainen tv-kanava Sky Sports uutisoi, että suomalaisnyrkkeilijä Robert Helenius on lähellä päästä ottelemaan IBF-liiton tittelistä. Helenius oli Englannissa sparraamassa mestari Anthony Joshuan kanssa, kun Sky Sports haastatteli häntä.

Helenius maisteli haastattelussa jo ajatusta Joshuan kohtaamisesta.

– Siitä tulisi mielenkiintoinen matsi. Pitäisin siitä kovasti. Siitä tulisi ilotulituksen ja tietysti myös taktikoinnin sekoitus, mutta se olisi erittäin mielenkiintoinen ottelu minulle. Olen ollut hänen kanssaan sparraamassa eikä minulla ole mitään hampaankolossa häntä kohtaan. Hän on todella hyvä tyyppi, pidän hänestä ja arvostan häntä myös kovasti, mutta luulen, että voittaisin hänet, Helenius pohti.

Kun toimittaja kysyi, että aikooko Helenius tulla brittein saarille haastamaan Joshuaa, oli Heleniuksella vastaus heti valmiina.

Helenius odottelee vielä vahvistusta mahdollisesta haastajaottelusta, jonka voitto todennäköisesti avaisi tien samaan kehään mestarin kanssa. Helenius nousi IBF:n viimeisimmässä listauksessa jo haastajalistan kuudenneksi ja alkaa olla todella kovassa seurassa. Helenius ei kuitenkaan vaivaa liiemmin päätään vastustajan henkilöllisyydellä.

– Toivon, että saan suurimman mahdollisen matsin. Minulle on aivan sama ketä vastaan ottelen seuraavaksi, joten tulen olemaan valmis tulipa vastaan kuka tahansa, Helenius totesi.

Lue myös: IIHF langetti kolmelle pelaajalle pitkät dopingpannat – käryjen syinä kokaiini ja kielletty sydänlääke


Pelaajat: