Robert Helenius joutuu kovaan paikkaan New Yorkissa – kohtaa voittamattoman Adam Kownackin

robert heleniuksen robert helenius em-titteli Pallomeri.net
robert helenius em-titteli Pallomeri.net

Robert Helenius saa mahdollisuuden laittaa uransa jälleen nousukiitoon, kun suomalaisiskijä matkustaa New Yorkiin, missä vastaan asettuu puolalainen Adam Kownacki.

Helenius on kerran aikaisemmin otellut Yhdysvalloissa. Tuo tapahtui viime kesänä, kun suomalainen tyrmättiin tylysti Gerard Washingtonin toimesta kahdeksannessa erässä. Sen jälkeen Helenius on otellut kertaalleen, kun mies kukisti Virossa heikkotasoisen Mateus Osorion.

Nyt edessä on valtavan kova ottelu, sillä puolalainen Adam Kownacki ei ole hävinnyt urallaan vielä kertaakaan. Brooklynissa käytävää ottelua mainostetaan WBA-liiton MM-karsintaotteluna. Kownackin kovuudesta kertoo se, että puolalainen kohtasi Heleniuksen tyrmänneen Washingtonin viime vuoden tammikuussa ja tuo taisto päättyi puolalaisen voittoon toisen erän tyrmäyksellä.

Kownacki on voittanut ammattilaisurallaan yhteensä 20 ottelua, mistä 15 on tullut ennen täyttä aikaa. Robert Helenius on puolestaan otellut ammattilaisena 32 kertaa ja näistä 29 on päättynyt voittoon,


Pelaajat: