IBF julkaisi uusimman raskaan sarjan rankinginsa – Robert Helenius nousi kohinalla kohti kärkeä

Robert Helenius IBF nyrkkeilymanageri / Pallomeri.net

Robert Helenius on valtavassa nousussa nyrkkeilyliitto IBF:n raskaan sarjan ranking-listalla. Helenius nousi jo lähelle kärkeä tuoreella voitollaan.

Ammattilaisnyrkkeilijä Robert Helenius on hyvässä nosteessa tyrmättyään upeasti puolalaisen Adam Kownackin. Tyrmäysvoitto nosti Heleniuksen osakkeita roimasti, kun International Boxing Federation, eli yksi neljästä suuresta nyrkkeilyliitoista, julkaisi tuoreimman raskaan sarjan ranking-listansa.

Heleniuksen voitto vakuutti IBF:n niin, että hän nousi listalla kuudenneksi. Edellisen listauksen aikaan Helenius oli viidentoista parhaan joukon ulkopuolella. Kilpailu sijoituksista on kovaa ja sitä ilmentää Heleniukselle hävinneen Kownackin kohtalo.

Ennen Heleniuksen nyrkkeihin törmäämistä Kownacki oli edennyt urallaan tappioitta ja oli ranking-listan kolmantena. Heleniuksen nukutettua hänet tippui puolalainen kokonaan top 15 -listan ulkopuolelle.

Helenius on nyt otellut 33 ammattilaisottelua ja hän voittanut niistä 30. IBF:n mestari on englantilainen Anthony Joshua.

IBF:n maaliskuun ranking-listan top 15:

1. Kubrat Pulev
2. Charles Martin
3. Oleksandr Usyk
4. Michael Hunter
5. Andy Ruiz Jr
6. Robet Helenius
7. Filip Hrgovic
8. Joseph Parker
9. Tom Schwarz
10. Derek Chisora
11. Tony Yoka
12. Agit Kabayel
13. Zhang Zhilei
14. Demsey Mc Kean
15. Otto Wallin

Lue myös: KHL-pomolta todella kummallinen ehdotus – Jokereilla mahdollisuus palata pudotuspeleihin


Pelaajat: