Tyson Furylle etsitään seuraavaa haastajaa – Robert Helenius on ESPN-asiantuntijan ehdotus

Robert Helenius IBF nyrkkeilymanageri / Pallomeri.net

Robert Helenius on noussut äkillisesti mukaan keskusteluun koskien WBC-mestari Tyson Furyn seuraavaa vastustajaa.

Suomen ykkösnyrkkeilijä Robert Helenius on noussut lähes äkillisesti keskusteluihin, joissa lajin suurnimelle Tyson Furylle on palloteltu seuraavaa vastustajaa. WBC-liiton mestaruusvyötä hallussaan pitävän Furyn oli alun perin tarkoitus kohdata vuoden lopussa kolmannen kerran Yhdysvaltain Deontay Wilder, mutta ottelu on kariutumassa.

Fury haluaa otella vielä tämän vuoden puolella, mikä valmistaisi Furyn superotteluun muiden valtaliittojen vöitä hallussaan pitävää Anthony Joshuaa vastaan.

ESPN:n asiantuntijat ovat nostaneet nyt Heleniuksen yhdeksi vaihtoehdoksi. Helenius nosti osakkeitaan roimasti maaliskuisella voitollaan Adam Kownackista.

– Robert Helenius voisi olla täydellinen vaihtoehto. Helenius nousi parempaan valoon, kun hän tyrmäsi Kownackin. Mutta vielä tärkeämpää on, että Helenius ottelee orthodox-tyylillä ja hän on samoissa mitoissa kuin Joshua, Ben Baby kommentoi, vaikka kutsuikin Heleniusta islantilaiseksi.

Myös Nick Parkinson mainitsi Heleniuksen spekulaatioissaan ja vieläpä oikealla kansalaisuudella varustettuna. Helenius itse vastasi huutoon jo aiemmin Instagramissa ilmoittautumalla Furylle olevansa käytettävissä.

Myöhemmin tiistaina myös Furyn promoottori Bob Arum kertoi IFL TV:ssä ehdokkaita Furyn otteluun.

– Päädyimme viiteen nyrkkeilijään, jotka ovat Efe Ajagba, Agit KabayelOscar Rivas ja sitten on pari muuta. Meidän täytyy nyt katsoa, kuka on saatavilla.

Tsekkaa myös: Video: USL:n playoffeissa nähtiin ”Jumalan käsi” – Phoenix-kapteeni teki jatkoaikamaalin nyrkillään


Pelaajat: