Video: Robert Heleniuksen tuleva vastustaja herättää kysymyksiä – ”Tsunami” on kaikkea muuta kuin huippukunnossa

Video: Robert Heleniuksen tuleva vastustaja herättää kysymyksiä – ”Tsunami” on kaikkea muuta kuin huippukunnossa

Robert Heleniuksen ottelutauko päättyy viikonloppuna, kun suomalainen hyppää kehään Viron Narvassa brasilialaista Mateus Roberto Osoriota vastaan.

Heleniuksen edellinen ottelu on heinäkuulta, jolloin yhdysvaltalainen Gerald Washington tyrmäsi suomalaisjätin kahdeksannessa erässä. Nyt Helenius palaa yllättäen kehään, mutta tulevasta vastustajasta voi olla montaa mieltä.

Viron Narvassa toiseen kulmaukseen saapuu brasilialainen Mateus Roberto Osorio, jonka edellisestä ottelusta on kulunut yli kaksi vuotta. Tuokin ottelu päättyi tyrmäykseen, sillä 46-vuotias Manuel Alberto Pucheta löi brassin kanveesiin.

Boxrec-sivusto onkin merkinnyt Osorion ”inactive”-tilaan, joten Heleniuksen vastustaja on kaikkea muuta kuin odotettu nimi. Kaiken lisäksi samaisella sivustolla on arvosteltu jokaisen nyrkkeilijän ottelut kovuuden mukaan asteikolla 1-5. Osorion ainutkaan ottelu ei ole saanut edes yhtä tähteä.

Osorion ja Heleniuksen otteluhistoriasta löytyy yksi yhtäläisyys. Kumpikin mies on kohdannut kertaalleen Gonzalo Omar Basilen. Helenius tyrmäsi Basilen 48 sekunnissa, kun taas Basile tyrmäsi Osorion kolmannessa erässä vuonna 2015.

Tässä Robert Heleniuksen seuraavan vastustajan ”taidonnäytettä”

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut