Robert Heleniukselle luvassa uskomaton tilipäivä – palkkiosta liikkuu hurjia arvioita

Robert Helenius Deontay Wilder - Pallomeri.net

Robert Heleniukselle koittaa lauantaina upea mahdollisuus, kun suomalaisjätti kohtaa Lontoon O2-areenalla Anthony Joshuan.

Helenius pääsi varkain todelliseen huippuotteluun, josta voitto avaisi kaikki ovet raskaansarjan keskuudessa. Fakta on kuitenkin se, että suomalainen on selvä altavastaaja, joten mukanaan tulee myös todella isot riskit.

Ilmaiseksi Heleniuksen ei kuitenkaan kehään tarvitse hypätä, sillä palkkiosta liikkuu todella kovia arvioita. Kansainvälisten medioiden mukaan Nordic Nightmare saisi tuloksesta riippumatta jopa 1,5 miljoonaa puntaa.

Myös nyrkkeilyasiantuntija ja matchmaker Markus Lammi on samoilla linjoilla Iltalehden haastattelussa.

– Deontay Wilder ja Anthony Joshua -otteluilla Helenius on turvannut oman, ja perheensä taloudellisen tulevaisuuden loppuelämäkseen. Uskon että palkkio on puolentoista ja kahden miljoonan euron välillä, Lammi kertoo IL:lle.

Palkkiosta tietysti menee kuluja moneen osoitteeseen, mutta se on varmaa, että myös Heleniuksen tilipussi tulee karttumaan komeasti.

Suora lähetys Joshua-Helenius-ottelusta on katsottavissa DAZN-suoratoistopalvelun kautta, joten todellinen huippuottelu näkyy ilahduttavasti ympäri maailman.


Pelaajat: ,