Video: Serbiassa nähtiin vahva ehdokas vuoden tyrmäykseksi – Boban Ilioski jysäytti näyttävän polvipotkun

Boban Ilioski / Pallomeri.net

Road to ONE: Serbia -kamppailulajitapahtumassa nähtiin lopetus, jonka luulisi jo tässä vaiheessa olevan hyvä ehdokas vuoden tyrmäykseksi.

Road to ONE: Serbia -kamppailulaji-iltamissa nähtiin neljän miehen potkunyrkkeilyturnaus sekä neljä niin sanottua ”superottelua”, joista ainakin yksi oli sikäli nimensä veroinen, että se saattoi hyvinkin pitää sisällään vuoden komeimman kamppailulajityrmäyksen.

Tämä tapahtui ottelussa, jossa Boban Ilioski kohtasi Mesud Selimovicin. Ottelua ehdittin käydä vain reilu minuutti, kunnes Ilioski iski. Ilioski etsi aukkoa, josta pommittaa Selimovic katolleen ja kun Selimovic hieman laski käsiään sekä avasi suojaustaan, oli Ilioski valmiina.

Mainos alkaa

Hän hyppäsi nopeasti eteenpäin ja pamautti vasemman polvensa suoraan Selimovicin leukaan. Potku nasahti täydellisesti kohteeseensa ja Selimovic rojahti köysiin ollen välittömästi poissa pelistä.

Boban Ilioski tyrmää Mesud Selimovicin aivan jäätävällä polvipotkulla:

Katso myös: Video: Erikoinen tapaus EM-kisoissa – Itävallan kapteeni tukki fyysisesti Marko Arnautovicin turvan, kun tämä solvasi vastustajaa