Video: Korona-aalto vei River Platelta 20 pelaajaa – keskikenttäpelaaja Enzo Perez joutui maaliin, torjui voiton ja valittiin pelin parhaaksi

Enzo Perez River Plate / Pallomeri.net

River Plate joutui tiukkaan paikkaan Copa Libertadoresista, kun korona kaatoi 20 pelaajaa. Maaliin komennettu Enzo Perez nousi sankariksi.

Argentiinan suurseura River Plate joutui valtavan haasteen eteen, kun Copa Libertadoresin ottelu oli vain pelattava seuran edustusjoukkuetta kurittaneesta korona-aallosta huolimatta.

Joukkueen kokoonpanosta puuttui peräti 20 pelaajaa koronatartuntojen vuoksi, mukaan lukien kaikki edustuskelpoiset maalivahdit. Tämän myötä keskikenttäpelaaja Enzo Perez joutui tekemään huipputason maalivahtidebyyttinsä.

Mainos alkaa

Liekö sitten ennakkoasetelma hämännyt kolumbialaista Santa Fetä, sillä River onnistui iskemään kaksi maalia kuuden ensimmäisen minuutin aikana ja sai unelmastartin taistelulleen.

Perezin liikkeistä huomaa, että hän ei ole järin luontainen maalivahti, mutta lopulta Santa Fe onnistui yllättämään hänet vain kerran (videolla ajassa 4:07). Muutoin Perez onnistui erikoisesta tyylistään huolimatta pitämään pallon kaukana verkosta ja Perez valittiinkin lopulta kentän parhaaksi.

Keskikenttäpelaaja Enzo Perez joutui korona-aallon takia maaliin ja valittiin ottelun parhaaksi:

Katso myös: Video: Slovakkitähti Marek Hamsik tykitti mielettömän osuman Ruotsin Allsvenskanissa


Joukkueet: