Risto Dufvan uusi harrastus – sparraa kakkosdivarijoukkuetta kohti Mestistä

Risto Dufva Risto Dufvan

Vaasan Sportin päävalmentajana toimineen Risto Dufvan valmentajaura päättyi, mutta mies on löytänyt jo uutta puuhaa jääkiekon parista.

Valmentajauransa päättyneeseen kauteen lopettanut Risto Dufva on aloittanut uuden, yllättävän projektin. 61-vuotias Dufva on nimetty mukaan vahvistamaan kakkosdivarissa pelaavan Suolahden Urhon organisaatiota. Dufva tuo Urhoon valtavasti kokemusta ja haluaa olla mukana viemässä organisaation toimintaa kilpailullisesti ylöspäin.

Dufva ei ole työsuhteessa Urhon kanssa eikä saa toiminnastaan palkkaa. Hän kertoi ryhtyneensä kyseiseen projektiin siksi, koska haluaa olla mukana aidossa urheiluseuratoiminnassa. Urhon tavoite on nousta Mestikseen vuoteen 2030 mennessä, ja Dufva pitää tuota tavoitetta täysin realistisena, kunhan asioita tehdään arjessa oikein.

Mainos alkaa:

– Asioiden suunnitteluvaihe on erittäin tärkeää, ja sitten kun asioita alkaa tapahtua siihen suuntaan mitä on suunniteltu, niin se on ollut kaikista suurin palkinto mitä minä olen kokenut. Ihmisten innostuminen ja energian generoituminen tekemisen kautta on kaikista hienointa ja palkitsevinta, mitä olen urheilusta saanut. Näen tässä sellaisen mahdollisuuden, Dufva kommentoi seuran julkaisemalla videolla.

Risto Dufvan uusi harrastus on sparrata Suolahden Urhoa kohti Mestistä:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: IS: Hurja uutispommi – Raimo Helminen on siirtymässä SaiPan päävalmentajaksi


Pelaajat:
Joukkueet: