Pelicans muisti Risto Dufvaa maalaussetillä – “Vetää vähän sanattomaksi”

Risto Dufva

Valmentajauransa lopettava Risto Dufva sai Pelicansin Tommi Niemeleltä ison kasan lahjoja, kun Sport vieraili Lahdessa.

Dufva ilmoitti syksyllä lopettavansa 32 vuotta kestäneen valmentajauransa tähän kauteen, ja runkosarjan lähestyessä päätöstään useat joukkueet ovat kiittäneet Dufvaa kuluneista vuosista.

Sport vieraili perjantai-iltana Lahdessa Pelicansin luona, ja ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Pelicans-luotsi Tommi Niemelä hukutti Dufvan lahjavuoreen. Niemelä ojensi Dufvalle ensin lahjan seuran puolesta, minkä jälkeen hän pohjusti edustusjoukkueen ja U20-joukkueen valmennusryhmien antamaa lahjaa:

– Ihmiset ei tiedäkään, että sä oot sekä sanallinen että myöskin maalauksellinen artisti ollu vuosikausia Suomen jäähalleissa. Oot piirrellyt kaikennäköisiä asioita jäähalleihin sekä sanallisesti, että myöskin tussilla saattanut johonkin seinään jotakin piirtää.

Niemelä ojensi Dufvalle maalaussetin, jossa oli ilmeisesti kanvaasien lisäksi pensseleitä sekä monenvärisiä maaleja.

– Nyt jos tulee aikaa, niin tässä on kolme kanvaasia, niin voi piirrellä kaikennäköisiä asioita, mitä mieleen tulee, Niemelä jatkoi virne huulillaan.

Risto Dufva kiitti lahjasta ja vihjaili, että aikoo maalailla Pelicansille jonkin sortin kiitoskuvan:

– Kiitos tästä, tämähän vetää vähän sanattomaksi. Tulen kyllä muistamaan teitä sekä verbaalisesti että myös kuvallisesti tästä hyvästä.

Katso myös: Mikä comeback! – Juhamatti Aaltonen sivalsi komean ylivoimamaalin paluuottelussaan

Risto Dufva saa Pelicansilta maalaussetin:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat:
Joukkueet: ,