Nappaa 10€ riskitön veto NHL:n pudotuspeleihin!

nhl-vihjeet riskitön veto Voittoputki ilmaisveto suomalaispelaaja pipolätkäsetti Coolbetin lätkärekkahaaste / Pallomeri.net

Coolbetilla eletään mukana NHL-kauden paluussa, sillä asiakkaiden on mahdollisuus napata joka viikko 10 euron riskitön veto.

NHL-kausi jatkuu, oletko valmis? Coolbet tarjoaa tuttuun tapaan markkinoiden parhaiden lätkäkertoimien lisäksi kampanjan, josta on mahdollisuus lunastaa joka viikko 10 € riskitön veto jääkiekon Live-vedonlyöntiin.

Lyö tällä viikolla vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, niin saat ensi viikon maanantaina 10 € riskittömän vedon NHL:n live-vedonlyöntiin.

Mainos alkaa

MITEN LUNASTAA RISKITÖN VETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN:

  1. Siirry kampanjasivulle TÄSTÄ LINKISTÄ tai alapuolen nappulasta!
  2. Aseta 10 € panoksella vähintään 3 kohteen jääkiekko-yhdistelmäveto ennen otteluiden alkua (minimikerroin 6,00 / vetokuponki).*
  3. Kun vetosi on ratkennut, saat riskittömän vedon Live-vedonlyöntiin seuraavana maanantaina. Riskitön veto lisätään pelitilille viimeistään klo 14:00 ja se on voimassa saman viikon sunnuntaihin asti.
  4. Voit ansaita vain yhden 10 € riskittömän vedon jokaisella kampanjaviikolla. Riskittömällä vedolla ei ole kierrätysvaatimusta.
  5. Riskitön veto voidaan käyttää vain NHL-jääkiekon Live-vedonlyönnin single-kohteeseen, jonka kerroin on vähintään 1,50.

RISKITÖN VETO NHL:ÄÄN!