Nappaa 10 euron riskitön veto jääkiekon live-vedonlyöntiin!

nhl-vihjeet riskitön veto Voittoputki ilmaisveto suomalaispelaaja pipolätkäsetti Coolbetin lätkärekkahaaste / Pallomeri.net

Lätkäsarjat ympäri maailman ovat taas hyvässä käynnissä. Coolbet tarjoaa tällä kaudella markkinoiden parhaiden lätkäkertoimien lisäksi kampanjan, josta on mahdollisuus lunastaa joka viikko 10 € riskitön veto jääkiekon Live-vedonlyöntiin.

Saat napattua riskittömän vedon helposti! Lyö tällä viikolla vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto lätkästä minimissään 10 € panoksella, niin saat ensi viikon maanantaina 10 € riskittömän vedon jääkiekon Live-vedonlyöntiin. Muista rastittaa vetokupongilta “LÄTKÄKAMPANJA” -laatikko, niin vetosi lasketaan kampanjaan ja saat riskittömän vedon lunastettua.

Miten lunastaa riskitön veto live-vedonlyöntiin:

  1. Siirry kampanjasivulle TÄSTÄ LINKISTÄ tai alapuolen nappulasta!
  2. Valitse vähintään 3 jääkiekkokohdetta vetokupongille (minimikerroin 6,00) ja rastita tämän jälkeen vetokupongilta löytyvä “LÄTKÄKAMPANJA” -laatikko ennen vetosi asettamista.
  3. Lyö veto vähintään 10 € panoksella.
  4. Kun vetosi on ratkennut, saat riskittömän vedon Live-vedonlyöntiin seuraavana maanantaina. Riskitön veto lisätään pelitilillesi klo 14:00 jälkeen ja se on voimassa saman viikon sunnuntaihin asti.
  5. Voit ansaita vain yhden 10 € riskittömän vedon jokaisella kampanjaviikolla. Riskittömällä vedolla ei ole kierrätysvaatimusta.
  6. Riskitön veto voidaan käyttää vain jääkiekon Live-vedonlyönnin single-kohteeseen, jonka kerroin on vähintään 1,50.

*Yhdistelmävetoon hyväksytyt sarjat : NHL, Liiga, CHL, Mestis, KHL, SHL, NLA, Euro Hockey Tour, DEL, Extraliga, Get Ligaen, Spengler Cup, U20 MM-kisat.

NAPPAA TARJOUS!

Mainos alkaa