Video: Jäätävä lopetus RIZIN 31:ssä – Rikuto Shirakawa juhli villisti täysin armotonta tyrmäystään

Rikuto Shirakawa RIZIN 31 / Pallomeri.net

Japanissa otellussa RIZIN 31 -vapaaottelutapahtumassa nähtiin julma tyrmäys, kun Rikuto Shirakawa potkaisi vastustajaansa päähän.

Japanilaisen vapaaottelupromootio RIZIN Fighting Federationin viimeisin otteluilta RIZIN 31 piti sisällään yhden kuluvan vuoden julmimmista lopetuksista, kun Rikuto Shirakawa voitti Takuya Yamamoton höyhensarjan ottelussa.

Yhdentoista ottelun kortin viidentenä kamppailuna käyty matsi ei kovin pitkäksi päässyt venymään, sillä Shirakawa vei voiton jo avauserässä. Voittoa huomattavampaa oli kuitenkin tapa, jolla se tuli.

Erä ehti neljännen minuutin loppupuolelle, kun Shirakawa sai murjottua Yamamoton polvilleen, mutta tämä vielä sinnitteli, eikä tuomari tullut väliin. Yamamoto oli kuitenkin haavoittuvassa asemassa, joten Shirakawa teki täysin armottoman valinnan ja kajautti futispotkun suoraan Yamamotoa päähän.

Tämä vei luonnollisesti Yamamoton aivan kuutamolle, joten tuomarilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa ottelu. Heti tuomion jälkeen Yamamotoa hoivattiin kehässä samalla, kun Shirakawa juhli voittoaan villistä tv-kameroiden edessä.

Rikuto Shirakawa viimeistelee vastustajansa julmalla futispotkulla:

https://twitter.com/rizin_English/status/1452170574973870084

Katso myös: Video: Hokki-hyökkääjä kilahti täysillä – riehui itselleen 52 jäähyminuuttia samasta tilanteesta