Riikka Lehtonen ja Taru Lahti-Liukkonen aloittivat beach volleyn MM-kisat voitolla

Riikka Lehtonen beach volley MM-kisat / Pallomeri.net

Beach volleyn MM-kisoissa pelaavat Riikka Lehtonen ja Taru Lahti-Liukkonen saivat loistavan alun turnaukseen, kun kaksikko nappasi puhtaan voiton avausottelusta.

Suomalaispari sai MM-kisojen ensimmäisessä ottelussa vastaan paraguaylaiskaksikon Gabriela Filippo/Erika Sofia Mongelos Bobad. Lehtonen ja Lahti-Liukkonen joutuivat vielä avauserän alussa tekemään täyden päivätyön, mutta tämän jälkeen suomalaispelaajat marssivat vakuuttavaan erävoittoon lukemin 21-13.

– Alussa meillä oli vähän käsijarru päällä, mutta silti maltti ja kärsivällisyys pysyivät pelissä hyvin mukana, Lahti-Liukkonen summasi Lentopalloliiton tiedotteessa.

Mainos alkaa:

Toisessa erässä paraguaylaiset eivät enää pysyneet mukana kamppailussa, vaan Lehtonen johdatti suomalaisparin tehokkaalla iskemisellä voittoon. Toinen erä kirjattiin Lehtosen ja Lahti-Liukkosen hyväksi numeroin 21-9.

– Tärkeä voitto! Arvokisojen ensimmäisestä pelistä meillä on yleensä ollut huonoja kokemuksia, joten tästä on hyvä jatkaa, Lehtonen sanoi.

Suomalaisten seuraava ottelu on tiedossa sunnuntai-iltana klo 20:00, kun vastaan asettuu costaricalaiset Natalia Alfaro/Karen Cope Charles. Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä Yle Areenan kautta.