Fanien hurja tuki sai tunteet pintaan – Latvian Rihards Bukarts herkistyi kiitollisena ottelun jälkeen

Rihards Bukarts Latvia

Latvian joukkue arvostaa kovasti faneilta saamaansa tukea. Tämä kävi selväksi kun Rihards Bukarts antoi erittäin tunteikkaan haastattelun.

Latvia on ollut MM-kisojen A-sarjassa mukana vuodesta 1997 lähtien ja alusta asti Latvian maajoukkueen fanit ovat tulleet tunnetuksi siitä, että he seuraavat joukkuettaan maasta toiseen ja kisoista seuraaviin sankoin joukoin antaen joukkueelle äänekkään tukensa.

Perjantaina Latvia otti tämän vuoden turnauksessa tärkeän voiton Itävallasta ja ottelun jälkeisessä haastattelussa hyökkääjä Rihards Bukarts huokui kiitollisuutta faneja kohtaan.

– Sitä välillä liikuttuu. On ihan uskomatonta, että nuo ihmiset ovat tulleet tänne. Ihan epätodellista, kuinka saapuvat tukemaan meitä joka vuosi. Heille me pelaamme, Bukarts totesi.

Kyyneleitään pyyhkineeltä Bukartsilta kysyttiin, miksi fanien toiminta saa tunteet niin pintaan.

– Mielestäni on vain uskomatonta, että ihmiset matkustavat tukemaan meitä. Elämä Latviassa ei ole helppoa tällä hetkellä, mutta maanmiehemme tulevat paikalle tueksemme. Tunteeni nousevat pintaan, koska se on vain uskomatonta. Ihan epätodellista. Pyydän anteeksi tunteitani. Torstaina Tshekkiä vastaan meillä oli vaikeaa. Hävisimme 5-1. Nyt meidän piti toipua siitä ja pelata hyvä ottelu faneillemme. Onnistuimme kaivamaan heille voiton, Buharts tunnelmoi.

Latvian Rihards Bukarts herkistyy puhuessaan maansa kiekkofaneista:

https://twitter.com/IIHFHockey/status/1527744362976669696

Katso myös: Kazakstan-pelurilta hurja taklaus – kuittasi vitosen, mutta selvisi ilman ulosajoa


Joukkueet: