Video: Rick Nash lopettaa uransa – tässä miehen maaginen osuma 11 vuoden takaa

Rick Nashin maali rick nash - Pallomeri.net

Legendatason peluriksi luettava Rick Nash, 34, ilmoitti perjantaina lyövänsä hokkarit naulaan aivotärähdyksen aiheuttamien oireiden takia.

Nash sai kyseisen aivotärähdyksen viime maaliskuussa ja on ollut pelaamatta siitä asti. Kanadalainen on myös jo aiemmin urallaan kärsinyt aivotärähdyksistä.

– Ratkaisemattomien ongelmien ja jälkioireiden takia Rickin on pakko lopettaa jääkiekkoilijan uransa. Lääkintähenkilökunta on suositellut tätä ratkaisua. Uuden aivovamman riski olisi aivan liian suuri, jos Rick jatkaisi pelaamista, Nashin agenttifirman Top Shelf Sports Managementin Joe Resnick tiedotti Twitterissä.

Mainos alkaa:

Nash pelasi NHL:ssä kaudesta 2002-2003 asti ja voitti heti toisella kaudella maalikuninkuuden 41 osumallaan. Yhteensä 1060 runkosarjaottelussa syntyivät tehot 437+368=805.

Kanadalaishyökkääjän uran ehkäpä komein osuma syntyi tammikuussa 2008, kun Columbus Blue Jacketsia edustanut Nash veivasi Phoenix Coyotesin puolustuksen aivan solmuun ja iski tämän jälkeen kiekon verkon perukoille. Osuman voit ihailla alta.

Nashin uran tilastoihin ja käänteisiin voit tutustua tarkemmin Eliteprospectsin sivuilla.

Rick Nash hölpöttää Coyotes-puolustajat totaalisen pihalle:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.

Tsekkaa myös:

Video: Alexander Ovechkin taklasi Zdeno Charan vaihtopenkin puolelle

Video: Henrik Borgström osui äärimmäisen onnekkaalla tavalla NHL:ssä


Pelaajat: