Tyly kyykytys USL:ssä – Richmond Kickersin pelaaja maalasi sivurajalta yli 35 metristä

Richmond Kickersin Emiliano Terzaghi

USL League Onessa nähtiin varsin jäätävä osuma, kun Richmond Kickersin Emiliano Terzaghi tylytti veskaria yli 35 metristä.

Yhdysvalloissa pelattavassa USL League Onessa päästiin todistamaan ovelaa temppua, jonka lopputuloksen toinen osapuoli haluaa taatusti unohtaa. Kyseessä oli ottelussa Northern Colorado ja Richmond Kickers iskivät yhteen ja jonka vierasjoukkue Kickers vei maalein 1-0.

Ottelun voittomaali oli äärimmäisen nöyryyttävä Northern Coloradon veskarin kannalta. Maalin teki Kickersin Emiliano Terzaghi, jolle pelattiin juoksupallo laitaan.

Terzaghi pinkoi aivan sivurajalle laskeutuneen pallon perään, mutta sen sijaan, että hän olisi edennyt kohti Northern Coloradon päätyä, hän huomasikin tilaisuutensa koittaneen. Aivan sivurajan tuntumassa ollut Terzaghi ampuikin pallon välittömästi kohti maalia yli 35 metrin etäisyydeltä.

Maalivahti jätti etukulman täysin auki ja Terzaghi onnistui yllättämään hänet totaalisesti. Maaliin tuli näin koominen lisäjuonne, kun epätoivoisesti pallon perään sukeltanut veskari liukui ohi sekä pallosta että myös omasta maalistaan.

Richmond Kickersin Emiliano Terzaghi kiskaisee tylyn maalin yli 35 metristä:

Katso myös: Huikea pyssy yläpesään – Racing Clubin Matias Rojas tykitti upean osuman vapaapotkusta