Brasilian Richarlison taiteili älyttömän osuman Serbian verkkoon

Richarlison Jalkapallon MM-kisojen Brasilia
Kuva: Getty Images

Brasilian Richarlison nousi maansa sankariksi torstaina, kun Tottenham-hyökkääjä osui kahdesti Serbian verkkoon jalkapallon MM-kisoissa.

Brasilia on MM-kisojen suurin mestarisuosikki ja sen näköinen oli myös joukkueen avausottelu turnauksessa, sillä maa myllytti jatkuvalla syötöllä hyökkäyksiä Serbian päähän. Lopulta myös tarvittavat maalit syntyivät toisella jaksolla, kun Richarlisonin jalka oli kuumana.

Tottenhamissa pelaava hyökkääjä aloitti maalinteon 62. minuutilla, kun mies oli terävimpänä irtopallossa ja iski sen maaliin. Reilut kymmenen minuuttia myöhemmin nähtiin turnauksen toistaiseksi komein osuma, kun Vinicius Juniorin keskitys tavoitti Richarlisonin, jolta nähtiin jäätävä yksilösuoritus.

Brassi nosti pallon ensimmäisellä kosketuksella ilmaan ja täräytti toisella kosketuksella volleyn vastustamattomasti verkon perukoille.

Brasilia nousi lohkon piikkipaikalle 2-0-voitolla. Seuraava ottelu on ohjelmassa maanantaina klo 18:00, kun vastaan asettuu Sveitsi. Tuossa kamppailussa saatetaan ratkaista lohkovoiton kohtalo.

Richarlison laukoi fantastisen maalin MM-kisoissa


Pelaajat: